Aarhus Events står i samarbejde med Medskab for at arrangere eventnetværksmøderne.

Er du tilmeldt eventnetværket, bliver du inviteret til en række spændende og oplysende oplæg om eventscenen i Aarhus – af eventaktører til eventaktører. Møderne er også en sjælden chance for at networke med de mange deltagere.

Eventnetværket er åbent for alle, der har med events i Aarhus at gøre – firmaer, organisationer, enkeltstående eventarrangører og mange, mange flere.

Dem kan du møde i eventnetværket:

Næste møder: 

Torsdag den 19. november kl. 14-17: Netværksmøde "Projektledelse i eventbranchen" i auditoriet på ARoS
Vi sætter projektledelse på dagsordenen og angriber temaet fra forskellige vinkler med håb om at inspirere jer gennem cases og perspektiver fra forskellige hjørner i eventbranchen.

Programmet byder bl.a. på følgende tre inspirationsoplæg med efterfølgende tid til spørgsmål og diskussion:

  • Den selvstændige projektleder: Personbåret udvikling og projektledelse - på godt og ondt.
    Oplægsholder: Tina Kruse, ejer af Kruse & Co. og projektleder på udvikling af Grenaa Sydhavn - Liv på Sydhavnen - som arbejder på at blive et rekreativt kultur- og oplevelsesområde.

  • Den kreative projektleder: Relationer som brobygger mellem tradition og fornyelse.
    Oplægsholder: Oliver Campbell-Calder, projektchef ved Det Kongelige Teater og ansvarlig for alle udendørs forestillinger i Dyrehaven og ved Moesgaard.

  • Den kommunale projektleder: I førertrøjen på store events med stribevis af aktører og partnerskaber.
    Oplægsholder: Charlotte Kirk Elkjær, chefkonsulent ved Aarhus Events og projektleder på events som Tall Ships Race, VM i Sejlsport og The Ocean Race.


Vi indarbejder desuden dialog og netværksøvelser i programmet i det omfang, som Corona-retningslinjer og -restriktioner tillader det.

Tilmeld dig her

 

 

Ønsker du at deltage ved møderne, så tilmeld dig e-maillisten for eventnetværket ved at skrive til aarhusevents@aarhus.dk