Aarhus Events står i samarbejde med Medskab for at arrangere eventnetværksmøderne.

Er du tilmeldt eventnetværket, bliver du inviteret til en række spændende og oplysende oplæg om eventscenen i Aarhus – af eventaktører til eventaktører. Møderne er også en sjælden chance for at networke med de mange deltagere.

Eventnetværket er åbent for alle, der har med events i Aarhus at gøre – firmaer, organisationer, enkeltstående eventarrangører og mange, mange flere.

Dem kan du møde i eventnetværket:

Næste møder: 

Tirsdag den 20. oktober kl. 8.30-10.00: Medlemsbesøg hos Teatret Svalegangen (ikke flere pladser)
Teatret Svalegangen inviterer til morgencroissanter, kaffe og rundvisning. Og så deler teatrets udviklingschef, Jette Rendbøll, erfaringer og strategier vedr. teatrets arbejde med sponsorater og samarbejde med erhvervslivet. Før Teatret Svalegangen var Jette i 10 år sponsorchef på ARoS.


Torsdag den 22. oktober kl. 15:30-17:00: Medlemsbesøg hos Smagsrummet
Eventstedet Smagsrummet på Væddeløbsbanen inviterer til at smage på vin og opleve, hvordan smagen i høj grad påvirkes af den mad, der ledsager vinen, og de glas vi drikker af. Der vil naturligvis også være tid til netværk, hygge og introduktion til, hvordan og hvorfor sanserne har så stor påvirkning på vores oplevelser.

Læs mere og tilmeld dig her (max. 60 pladser).
Tilmelding skal ske senest d. 15. oktober 2020.

 

Torsdag den 19. november kl. 14-17: Netværksmøde "Projektledelse i eventbranchen" (lokation følger)
Vi sætter projektledelse på dagsordenen og angriber temaet fra forskellige vinkler med håb om at inspirere jer gennem cases og perspektiver fra forskellige hjørner i eventbranchen.

Programmet byder bl.a. på følgende tre inspirationsoplæg med efterfølgende tid til spørgsmål og diskussion:

  • Den selvstændige projektleder: En lus mellem mange negle?
    Oplægsholder: Tina Kruse, ejer af Kruse & Co. og projektleder på udvikling af Grenaa Sydhavn - Liv på Sydhavnen - som arbejder på at blive et rekreativt kultur- og oplevelsesområde.

  • Den kreative projektleder: Relationer som brobygger mellem tradition og fornyelse.
    Oplægsholder: Oliver Campbell-Calder, projektchef ved Det Kongelige Teater og ansvarlig for alle udendørs forestillinger i Dyrehaven og ved Moesgaard.

  • Den kommunale projektleder: I førertrøjen på store events med stribevis af aktører og partnerskaber.
    Oplægsholder: Charlotte Kirk Elkjær, chefkonsulent ved Aarhus Events og projektleder på events som Tall Ships Race, VM i Sejlsport og The Ocean Race.


Vi indarbejder desuden dialog og netværksøvelser i programmet i det omfang, som Corona-retningslinjer og -restriktioner tillader det.

Tilmeld dig her

 

 

Ønsker du at deltage ved møderne, så tilmeld dig e-maillisten for eventnetværket ved at skrive til aarhusevents@aarhus.dk