Aarhus Events står i samarbejde med Medskab for at arrangere eventnetværksmøderne.

Er du tilmeldt eventnetværket, bliver du inviteret til en række spændende og oplysende oplæg om eventscenen i Aarhus – af eventaktører til eventaktører. Møderne er også en sjælden chance for at networke med de mange deltagere.

Eventnetværket er åbent for alle, der har med events i Aarhus at gøre – firmaer, organisationer, enkeltstående eventarrangører og mange, mange flere.

Dem kan du møde i eventnetværket:

Næste møder: 

Onsdag den 24. juni kl. 14:30-16:30: Netværksmøde i Mindeparken
Temaet for dagen bliver “Eventbranchen i en ny virkelighed” og sætter fokus på de udfordringer og nye muligheder, som COVID-19 har bragt med sig.
Vi skal dele erfaringer, udveksle ideer og sammen tegne et billede af branchen på den anden side. Forvent at der bliver masser af dialog.

Sidste frist for tilmelding fredag den 19. juni, og der er max. plads til 50 deltagere.
Tilmelding sker via dette link: https://www.conferencemanager.dk/eventnetvaerket

 

Torsdag den 24. september kl. 15:30-17:00: Medlemsbesøg hos Kulbroen
Vi tager på rundtur i Sydhavnskvarteret og hører historien om de mange (vækstlags-)aktører inden for kultur- & eventbranchen, som er at finde i kvarteret. Og så slutter vi af med et glas vin og snacks i naturvinsbaren “Bedre Dage”, som ligger under kulbroen.

 

Torsdag den 22. oktober kl. 15:30-17:00: Medlemsbesøg hos Smagsrummet
Eventstedet Smagsrummet på Væddeløbsbanen inviterer til at smage på vin og opleve, hvordan smagen i høj grad påvirkes af den mad, der ledsager vinen, og de glas vi drikker af. Der vil naturligvis også være tid til netværk, hygge og introduktion til, hvordan og hvorfor sanserne har så stor påvirkning på vores oplevelser.

 

Torsdag den 19. november kl. 14-17: Netværksmøde i FO-Byen
Tema og program bliver offentliggjort senere. Bare sørg for at sætte kryds allerede nu, så du ikke går glip af et relevant, fagligt indhold og dialogbaseret netværk.

 

Ønsker du at deltage ved møderne, så tilmeld dig e-maillisten for eventnetværket ved at skrive til aarhusevents@aarhus.dk