Aarhus Events står i samarbejde med Medskab for at arrangere eventnetværksmøderne.

Er du tilmeldt eventnetværket, bliver du inviteret til en række spændende og oplysende oplæg om eventscenen i Aarhus – af eventaktører til eventaktører. Møderne er også en sjælden chance for at networke med de mange deltagere.

Eventnetværket er åbent for alle, der har med events i Aarhus at gøre – firmaer, organisationer, enkeltstående eventarrangører og mange, mange flere.

Dem kan du møde i eventnetværket:

Næste møder: 


AFLYST! Info følger på mail til de tilmeldte
To
rsdag den 24. september kl. 15:30-17:00: Medlemsbesøg hos Kulbroen
Vi tager på rundtur i Sydhavnskvarteret og hører historien om de mange (vækstlags-)aktører inden for kultur- & eventbranchen, som er at finde i kvarteret. Og så slutter vi af med et glas vin og snacks i naturvinsbaren “Bedre Dage”, som ligger under kulbroen.

 

Tirsdag den 20. oktober kl. 8.30-10.00: Medlemsbesøg hos Teatret Svalegangen (ikke flere pladser)
Teatret Svalegangen inviterer til morgencroissanter, kaffe og rundvisning. Og så deler teatrets udviklingschef, Jette Rendbøll, erfaringer og strategier vedr. teatrets arbejde med sponsorater og samarbejde med erhvervslivet. Før Teatret Svalegangen var Jette i 10 år sponsorchef på ARoS.

 


Torsdag den 22. oktober kl. 15:30-17:00: Medlemsbesøg hos Smagsrummet
Eventstedet Smagsrummet på Væddeløbsbanen inviterer til at smage på vin og opleve, hvordan smagen i høj grad påvirkes af den mad, der ledsager vinen, og de glas vi drikker af. Der vil naturligvis også være tid til netværk, hygge og introduktion til, hvordan og hvorfor sanserne har så stor påvirkning på vores oplevelser.

Læs mere og tilmeld dig her (max. 60 pladser).
Tilmelding skal ske senest d. 15. oktober 2020.

 

Torsdag den 19. november kl. 14-17: Netværksmøde i FO-Byen
Tema og program bliver offentliggjort senere. Bare sørg for at sætte kryds allerede nu, så du ikke går glip af et relevant, fagligt indhold og dialogbaseret netværk.

 

Ønsker du at deltage ved møderne, så tilmeld dig e-maillisten for eventnetværket ved at skrive til aarhusevents@aarhus.dk