Gå til hovedindhold

Bedre oplevelser, mere bæredygtigt

Bliv klogere på, hvordan du designer oplevelser, som dine gæster elsker, og som samtidig reducerer forbruget af miljømæssige og økonomiske ressourcer.

Kom med, når Aarhus Kommune, VisitAarhus og Aarhus Universitet endnu engang tilbyder forløbet BEDRE OPLEVELSER, MERE BÆREDYGTIGT til arrangører i og omkring Aarhus i efteråret 2024.

 • Læs op

Indhold

  Som en del af forløbet BEDRE OPLEVELSER, MERE BÆREDYGTIGT bliver du styrket i at designe endnu bedre oplevelser for dine gæster og samtidigt nedbringe forbruget af miljømæssige og økonomiske ressourcer i din egen organisation.

  Baseret på bæredygtighedspsykologi, trivselsforskning, adfærdsdesign og oplevelsesøkonomi har vi udviklet en helt ny metode og model, som gør dig i stand til at skabe bedre og mere trivselsfulde oplevelser, der samtidigt er mere grønne og klimavenlige.

  Forløbet

  BEDRE OPLEVELSER, MERE BÆREDYGTIGT består af et forløb på fire workshops, hvor du får:

  • Indføring i brugen af BOMB-modellen, som hjælper dig til at kortlægge en række udviklingspotentialer i din egen organisation og designe bedre oplevelser for jeres gæster med en højere grad af miljømæssig og økonomisk bæredygtighed

  • Teoretiske perspektiver og tilgange fra bæredygtighedspsykologi, trivselsforskning, adfærdsdesign og oplevelsesøkonomi, der hjælper dig til at forstå og arbejde konkret med at designe bedre oplevelser

  • Løbende inspiration, sparring og samarbejde med de andre oplevelsesarrangører på holdet, så du kan få feedback på dine ideer og lære af andres overvejelser. Du inviteres desuden ind i vores LinkedIn-community, så du fremover kan fortsætte videndelingen og netværket med tidligere deltagere

  • Opgaver og hjemmearbejde, der styrker dig og din organisation i at handle på den nye viden og læring. Udbyttet af forløbet vil naturligvis være størst, hvis teori og læring bliver anvendt i praksis
  • Lækker vegetarisk frokost og forplejning.

  De første tre workshops har fokus på læring gennem BOMB-modellen, teorier samt samarbejde, inspiration og sparring, mens vi på den 4. og sidste workshop samler op og ser på, hvilke handlinger du og de andre deltagere har iværksat på baggrund af forløbet.

  Praktisk

  BEDRE OPLEVELSER, MERE BÆREDYGTIGT løber over følgende fire fredage i efteråret 2024:

  • Fredag 20. september kl. 10.00 - 15.00
  • Fredag 11. oktober kl. 10.00 - 15.00
  • Fredag 8. november kl. 10.00 - 15.00
  • Fredag 13. december kl. 10.00 - 13.00

  Det er vigtigt, at du har mulighed for at deltage i alle fire workshops, som finder sted på Aarhus Universitet.

  Forløbet er for professionelle fra Aarhus og omegn, hvis primære arbejde er at udvikle, planlægge og afvikle oplevelser. Vi anbefaler jer at komme minimum to fra hver organisation, da jeres udbytte dermed bliver større. Der er max plads til 24 personer på holdet, så det er om at slå til med det samme.

  Prisen for deltagelse i alle fire workshops er 4.000 kr. + moms, som dækker undervisning, lokaler og forplejning. Forløbet er udviklet i samarbejde med og støttet økonomisk af Aarhus Kommune, VisitAarhus og Aarhus Universitet.

  Din tilmelding er bindende, og penge betales ikke retur, hvis du skulle blive forhindret. Det er muligt at overgive pladsen til en anden.

  Vær opmærksom på, at du kan tilmelde dig og betale med kort via købssiden. Vil du gerne tilmeldes og betale med faktura, kan du sende en mail til Heidi Poggianti i Aarhus Events på heipo@aarhus.dk for at lave en aftale om fakturabetaling. 

  Tilmelding er først endeligt gyldigt, når vi har modtaget din betaling.

  Om underviserne

  Bæredygtighedspsykolog Simon Elsborg Nygaard og oplevelsesøkonom Louise Overgaard Pedersen er ophavsmænd til og undervisere på forløbet. Baseret på bæredygtighedspsykologi, trivselsforskning, adfærdsdesign og oplevelsesøkonomi har de udviklet en helt ny metode og model, som gør dig i stand til at skabe bedre og mere trivselsfulde oplevelser, som samtidigt er mere grønne og klimavenlige.

  Simon er ph.d. i bæredygtig trivsel og bæredygtighedspsykologi og har i mange år arbejdet med og forsket i, hvordan menneskers trivsel og bæredygtighed hænger sammen. Simon er i dag selvstændig foredragsholder, underviser og rådgiver indenfor bæredygtighed

  Louise er oplevelsesøkonom og selvstændig konsulent. Hun har som mangeårig proces- og netværksfacilitator og eventarrangør stor erfaring med at udtænke, designe og eksekvere unikke og særlige oplevelser. Desuden har hun i  en årrække arbejdet med at udvikle formater for brugerinddagelse og co-creation.

  Sidst opdateret: 12. marts 2024