Den 19. september dyster Europas bedste par om EM-titlen i 10-dans på Savværket i Aarhus.

EM arrangeres af B&A Events med Danmarks Sportsdanserforbund, Aarhus Events/Kommune og Sport Event Denmark som partnere.

 

Glæd dig til at opleve FEI Dressage World Cup på Det Nationale Hestesportscenter, Vilhelmsborg ved Aarhus i dagene 9.-18. oktober.

World Cup-kvalifikationen er, med opbakning fra det internationale rideforbund FEI, flyttet til Vilhelmsborg ved Aarhus, så World Cup-serien kan blive skudt i gang i Danmark, som der er skabt tradition for. 

 

ROCKWOOL Denmark SailGP besøger Aarhus den 20.-21. august i det, der bliver SailGP’s første besøg i Skandinavien.

Gigantiske sejlsportsstjerner og olympiske medaljevindere skal dyste i verdens hurtigste katamaraner på Aarhusbugten i 2021, når det globale sejlsportsmesterskab SailGP indtager Aarhus i det fjerde event i sæson 2.

 

 

Glæd dig til at VM i herre og dame badminton for hold for første gang finder sted samlet i Europa.

Thomas & Uber Cup er udsat til 2021, hvor verdens bedste badmintonspillere vil dyste i Aarhus.

I sommeren 2022 er Det Kongelige Teater klar med den næste udendørsforestilling på Moesgaard.

Området ved Moesgaard Museum forvandles i sommeren 2022 til Tolkiens eventyrlige verden Midgård, fyldt med hobbitter, drager, kæmpe trolde, elvere og masser af familievenlig action.

The Ocean Race, verdens længste offshore kapsejlads, kommer til Aarhus i 2023.

The Ocean Race – tidligere kendt som The Volvo Ocean Race – kommer til Aarhus i 2023. Det er første gang nogensinde, at Danmark bliver et stop-over på Ocean Race-ruten. For byen er det en blåstempling af positionen som en af verdens førende sejlsports- og havnebyer, og der er lagt op til maritim folkefest, når verdens længste offshore kapsejlads kommer til Aarhus. 

Læs mere om de mange spektakulære events i Aarhus på VisitAarhus hjemmeside

VisitAarhus