Royal Run vender retur til Aarhus i 2024.

Verdens største royale løbefest vil igen glæde mange tusinde motionslystne aarhusianere, når Royal Run kommer til Aarhus næste år. Traditionen tro finder løbet sted 2. pinsedag, og der venter en dag med højt humør og hygge for familier, motionister og en masse forskellige idrætsfællesskaber.

Royal Run er et alsidigt, uformelt event, hvor alle kan være med, uanset alder, ambitionsniveau og kondital. Målet med løbet er, at så mange som muligt deltager i idrætsfællesskabet i deres eget tempo og med deres egen individuelle målsætning. Man kan vælge at gå eller løbe på distancerne One mile (1,6 km), 5 km og 10 km.

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen er omdrejningspunktet for begivenheden, og den kongelige familie har igennem årene bakket op om løbet og mødt danskerne i øjenhøjde i uformelle, festlige rammer.

Løbet i Aarhus arrangeres i samarbejde med Aarhus 1900 Atletik og Løb, som står for løbsafviklingen.

I sommeren 2024 er Det Kongelige Teater klar med den næste udendørsforestilling på Moesgaard.

Hvem og hvad vil overleve, når verden omsluttes af ragnaroks mørke i denne storslåede familieforestilling om det endelige slag mellem guder og jætter?

Musikhuset bliver centrum, når European Choir Games samler tusindvis af korsangere fra hele verden i Aarhus.

Aarhus bliver vært for den sjette udgave af European Choir Games i 2025. Op mod 8.000 korsangere kommer i sommermånederne til at fylde byen med skønsang. På programmet er et overflødighedshorn af koncerter, konkurrencer, workshops og kulturel udveksling mellem kor fra hele verden.

Tall Ships Races vender tilbage til Aarhus I 2026 vender de store, gamle træskibe tilbage når Aarhus igen er vært ved The Tall Ships Races 2026.

24. juni-27. juni 2026 kommer havneområdet i Aarhus til at summe endnu mere af liv end normalt, når The Tall Ships Races vender retur til Smilets By for første gang siden 2019.

Læs mere om de mange spektakulære events i Aarhus på VisitAarhus hjemmeside.

VisitAarhus